Γενικοί Όροι

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υποδηλώνει ανεπιφύλακτη συμφωνία με τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αυτούς προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Η διαχειρίστρια ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Συναλλαγές – Διαθεσιμότητα
Οι αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ευρώ. Στις τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Οι τιμές των προϊόντων τα οποία έχουν ένδειξη διαθεσιμότητας δεσμεύονται τη στιγμή της παραγγελίας υπέρ του καταναλωτή. Για προϊόντα τα οποία είναι Μη διαθέσιμα ή Κατόπιν Παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει δέσμευση τιμής.

Όλα τα είδη τα οποία βρίσκονται διαθέσιμα στην αποθήκη του καταστήματος μας αποστέλλονται συνήθως εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας τους. Σε αντίθετη περίπτωση εκπρόσωπος του καταστήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τρόποι Παραγγελίας
Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από το e-shop μας με τους εξής τρόπους:

Α) Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2351 400379, οπότε θα σας ζητηθούν στοιχεία για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, καθώς και κάποια προσωπικά στοιχεία για τη σωστή αποστολή των προϊόντων.

Β) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Με βάση τα στοιχεία της παραγγελίας, το e-shop μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και για να σας ενημερώσει για το κόστος αποστολής των προϊόντων και τον χρόνο παράδοσης.

Το e-shop μας δεσμεύεται στη τήρηση κάθε σχετικής διάταξης περί προσωπικών δεδομένων. Για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στην επιχείρηση από ψευδή στοιχεία, η επιχείρηση μπορεί να αναζητήσει αποζημίωση βάση των σχετικών διατάξεων του αστικού και του ποινικού κώδικα.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας έως τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της (έως 24 ώρες από την καταχώρηση της παραγγελίας). Για ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ 2351 400379 ή μέσω email στο princess.thebrand@gmail.com.
Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής, παρακαλούμε διαβάστε την ενότητα «Επιστροφές προϊόντων» παρακάτω.

Τρόποι Πληρωμής
Το e-shop μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Α) Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
Η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro) είναι απολύτως ασφαλής αφού γίνεται μέσω του ασφαλούς online συστήματος της Viva.

Εισέρχεστε και ολοκληρώνετε τη διαδικασία στο περιβάλλον της τράπεζας με απόλυτη ασφάλεια παρεχόμενη από την ίδια τη τράπεζα και τις SSL πιστοποιήσεις ασφαλείας που αυτή διαθέτει.

Β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης
Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση εντός μίας (1) ημέρας από την ημέρα της παραγγελίας. Στην αιτιολογία προς τον δικαιούχο συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και αποστέλλετε το αποδεικτικό της μεταφοράς στο princess.thebrand@gmail.com,  καθώς επίσης και τον αριθμό της εκάστοτε παραγγελίας. Μόλις φανεί η κατάθεση, η εταιρεία προχωράει στην αποστολή του προιόντος. 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

EUROBANK: IBAN ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΑΜΠΛΙΑ ΘΩΜΑΗ ΧΡΥΣ

Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εντολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή, γίνεται η αποστολή της παραγγελίας. 

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε μία ημέρα από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

 

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής
Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

Α) Μέσω Courier
Χρέωση Courier: €3,80 ανά Παραγγελία Μεταφορικά (η χρέωση των μεταφορικών ισχύει μόνο για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ.)

Μέσω Box Now
Δεν υφίσταται χρέωση για την επιλογή του Box Now.

Χρόνος Παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση παράδοσης σε νησιωτική ή απομακρυσμένη περιοχή οι ημέρες παράδοσης ενδέχεται να είναι 2-5 εργάσιμες.  

Η beprincess.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Παραλαβή Προϊόντων
Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής. Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο 2351 400379 ή μέσω email στο princess.thebrand@gmail.com.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Επιστροφή Χρημάτων/ Αλλαγή προϊόντος
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, λόγω υπαναχώρησης ή λόγω του ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προιόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε ή μας καλείτε στο 2351400379.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νέα σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα αγοράς .

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό, η επιστροφή αυτού θα γίνεται με χρέωση του καταστήματος. Απαραίτητη προυπόθεση πριν αποστείλετε κάποιο ελλατωματικό προϊόν είναι να στείλετε φωτογραφίες του προιόντος στο princess.thebrand@gmail.com και να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκαν, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.

Αλλαγές ΔΕΝ πραγματοποιούνται σε προϊόντα BAZAAR.

Να επισημάνουμε ότι αλλαγές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται λόγω υγιεινής.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε ΜΗ ελαττωματικό προϊόν, δεσμεύεστε το κόστος της επιστροφής +5 ευρώ από την αρχική αξία του προϊόντος (για αποστολές εντός Ελλάδος ) και σας επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό από την αξία του ρούχου που έχετε αγοράσει.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ των διατάξεων του ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό κατάστημα και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2351 400379 ή μέσω email στο princess.thebrand@gmail.com.

Πολιτική Αντιμετώπισης Παραπόνων
Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος μας, βρίσκεται δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, πριν αλλά και μετά την παράδοση των προϊόντων μας, έτοιμο να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και απορία. Στο τηλέφωνο 2351 400379 ή μέσω email στο princess.thebrand@gmail.com μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας ή να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση και Εγγύηση
Σε όλα τα προϊόντα παρέχεται εξυπηρέτηση μετά την πώληση στο τηλέφωνο 2351 400379 ή μέσω email στο princess.thebrand@gmail.com.

Προϊόντα
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση ή αλλαγή των χαρακτηριστικών των προϊόντων καθώς και των τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Αποδοχή Όρων Συναλλαγής
Η τοποθέτηση μίας παραγγελίας στο e-shop μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας παραγγελίας, σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή των ανωτέρω όρων συναλλαγής.